Riesling Clementine 2017

Rieslings produceret på Humbrecht ler-kalkstens terroir og håndhøstede Riesling druer. Fermentering med  naturligt gær.

Alkohol: 13,5 % vol. Blomsterduftende boquet, en frisk og ren smag med citronagtig syrlighed. Rig og kraftfuld friskhed, hvide blomster, citrus, kandiseret frugt, flint og mineraler.Kan lagres i mere end 15 år ved 12-14 grader C. Serveringstempertur 8-10 grader C og velegnet til fisk, skaldyr ....  

Pinot Gris Anaël  2018

Pinot gris druen giver en vin med stor krop og fyldig smag, vinen er blød og tør trods det lave syreindhold. Håndhøstet på leret kalkstens jord. Denne Pinot gris er karakteriseret af sødme fremfor alt. Med sit restsukker (17 g/l) har den en perfekt lethed og balance. En vin i høj klasse. 

Alkohol: 13,7 %. Aroma/noter: frugt især tørrede kandiserede abrikoser, acaciehonning og hvide ferskner. Smuk gyldengul farve med intensitet. Serveringstemperatur 8-10 °C. Mad og vin: Ovnstegt hummer, forretter mfl. kan lagres 25 år + ved 12-14 grader C. 

Pinot Gris Anne-Marie 2009 

Pinot gris med en forførende sødme. Produceret på ler-kalkstens terroir og af håndhøstede druer.

Farve: gyldengul, strålende, klar, med en meget stærk intensitet. Smag: Flot balanceret struktur med en vis sødme, knyttet til den resterende sukker fra druer på helt tæt på grænsen til optimal ​​modenhed. Aromaer: Meget frugtagtig, tørre og kandiseret abrikos og hvide ferskner samt akaciehonning og sukkerrør. Alkohol: 13,9%.  En vin af høj klasse, der vil glæde alle kendere med eller uden tilhørende retter. Serveringstemperatur: 10-14°C

Gewurztraminer Marie 2012 

Gewurztraminer har den kraftigste duft af Alsace vinene: roser, litchi, cashew nødder, samt en let krydret aroma og en eksplosiv frugtsmag. Druen har en unik evne til at udvikle sit potentiale på den lerede kalksten i Pfaffenheim. Denne Gewurztraminer fra vinstokke som er mere end 65 år gamle giver en høj kompleksitet og en lang levetid. Duft: roser, ferskentræ, krydderi, røg, litchi. Smuk lysegul farve. 

Alkohol 14%. Serveringstemperatur: 10-12 grader C. Perfekt til aperitif, stærk ost, chokolade, kinesisk og indisk køkken. Kan lagres længe (10-15 år) ved 12-14 grader C.

Gewurztraminer Samuel 2019

Gewurztraminer har den kraftigste duft af Alsace vinene: roser, litchi, cashew nødder, samt en let krydret aroma og en eksplosiv frugtsmag. Druen har en unik evne til at udvikle sit potentiale på den lerede kalksten i Pfaffenheim Håndhøstede druer fra Gewurztraminer stokke der er 35 år gamle på ler-kalkstens jord. Naturligt gær ved fermentering. 

Alkohol: 13,9%. Kan lagres 15 år + ved 12-14 grader C. Mad og vin: aperitif, stærke oste, krydret (indisk, thai, kinesisk) mad. ...

Crémant d'Alsace Laurent 2015

Crémant d'Alsace blanc de noir baseret på håndhøstede Pinot Noir (80%) og Riesling (20%), som giver en frisk frugtagtig Crémant.  Vinifikationen er anderledes end en klassisk Crémant. Druerne høstes mere modne og med et større sukkerindhold. Første gæring stoppes ved et restindhold af sukker. Vinen tappes på flaske og anden gæring sættes i gang, hvorved den mousserende vin skabes uden tilsætning af nyt sukker ("brut nature"). Senere høst af druerne udvikler flere aromaer og tilpas syre. Aroma af frisk rød frugt og grapefrugt. 

Alkohol: 13%. Kan drikkes nu ved 5-8 grader og vinder yderligere ved lagring (12-14 grader C) i 5-6 år. Perfekt til gourmet retter, skaldyr, frugtagtige desserter og aperitif ved store begivenheder.