Rieslings produceret på Humbrecht ler-kalkstens terroir og håndhøstede Riesling druer. Fermentering med naturligt gær.
Alkohol: 13,5 % vol. Blomsterduftende boquet, en frisk og ren smag med citronagtig syrlighed. Rig og kraftfuld friskhed, hvide blomster, citrus, kandiseret frugt, flint og mineraler.Kan lagres i mere end 15 år ved 12-14 grader C. Serveringstempertur 8-10 grader C og velegnet til fisk, skaldyr ....
Pinot gris druen giver en vin med stor krop og fyldig smag, vinen er blød og tør trods det lave syreindhold. Håndhøstet på leret kalkstens jord. Denne Pinot gris er karakteriseret af sødme fremfor alt. Med sit restsukker (17 g/l) har den en perfekt lethed og balance. En vin i høj klasse.
Alkohol: 13,7 %. Aroma/noter: frugt især tørrede kandiserede abrikoser, acaciehonning og hvide ferskner. Smuk gyldengul farve med intensitet. Serveringstemperatur 8-10 °C. Mad og vin: Ovnstegt hummer, forretter mfl. kan lagres 25 år + ved 12-14 grader C.
Pinot gris med en forførende sødme. Produceret på ler-kalkstens terroir og af håndhøstede druer.
Farve: gyldengul, strålende, klar, med en meget stærk intensitet. Smag: Flot balanceret struktur med en vis sødme, knyttet til den resterende sukker fra druer på helt tæt på grænsen til optimal modenhed. Aromaer: Meget frugtagtig, tørre og kandiseret abrikos og hvide ferskner samt akaciehonning og sukkerrør. Alkohol: 13,9%. En vin af høj klasse, der vil glæde alle kendere med eller uden tilhørende retter. Serveringstemperatur: 10-14°C
Gewurztraminer har den kraftigste duft af Alsace vinene: roser, litchi, cashew nødder, samt en let krydret aroma og en eksplosiv frugtsmag. Druen har en unik evne til at udvikle sit potentiale på den lerede kalksten i Pfaffenheim. Denne Gewurztraminer fra vinstokke som er mere end 65 år gamle giver en høj kompleksitet og en lang levetid. Duft: roser, ferskentræ, krydderi, røg, litchi. Smuk lysegul farve.
Alkohol 14%. Serveringstemperatur: 10-12 grader C. Perfekt til aperitif, stærk ost, chokolade, kinesisk og indisk køkken. Kan lagres længe (10-15 år) ved 12-14 grader C.
Gewurztraminer har den kraftigste duft af Alsace vinene: roser, litchi, cashew nødder, samt en let krydret aroma og en eksplosiv frugtsmag. Druen har en unik evne til at udvikle sit potentiale på den lerede kalksten i Pfaffenheim
Håndhøstede druer fra Gewurztraminer stokke der er 35 år gamle på ler-kalkstens jord. Naturligt gær ved fermentering.
Alkohol: 13,9%. Kan lagres 15 år + ved 12-14 grader C. Mad og vin: aperitif, stærke oste, krydret (indisk, thai, kinesisk) mad. ...
© VinBio