Les Galets 2021

Rødvinen Les Galets (småstenene) er fremstillet af 100% Cabernet Franc, på vinstokke der er 25-35 år.  Druerne vokser på alluviale jorde (sand og småsten), som giver frugtige og saftige druer.   Langsom gæring med naturligt gær og derefter lagring i 6 måneder på fad. 

Vinen er lys rubin farvet med lilla nuancer. Udtryksfuld duft af jordbær og hindbær. Smag af hindbær og violer med bløde tanniner. Alkohol 12,5 %. Serveres ved omkring 14°C. Perfekt til fjerkræ, grøntsagsretter eller serveret som aperitif. Lagringspotentiale 3 til 5 år ved 12-14 grader C.

Le Château de la Bonnelière – 4ème génération 2020

Denne vin er produceret på 35-årige Cabernet Franc vinstokke (100%) omkring Château de la Bonnelière med ler-kalkstens terroir, der skaber elegante vine med en frisk, aromatisk længde. Håndhøstede druer gæret  i 4 uger ved en kontrolleret temperatur giver skånsom udvinding af tanniner. Naturligt gær. Modning i store fade i hulerne under Chinon-slottet i 12 måneder.

Mørk rubinrød vin med duft af jordbær og kaffearomaer suppleret med ristede og egetræs noter. Smag: fyldig krop og tannin, der smelter sammen til en velafrundet struktur. Alkohol: 13 %. Serveringstemperatur 16 grader C. Lagringspotentiale 5-10 år ved 12-14 grader C.

Chapelle 2019 (Udsolgt)

Vinen er  produceret på 100% Cabernet Franc fra 50-årige vinstokke på 2,5 ha sand, ler og kalkstensterroir. Håndhøstede druer fermenteres med naturligt gær i minimum 5 uger ved kontrolleret temperatur. Det  giver en blid, men intens udvinding af tanniner. Modning i 12 måneder i store kar og 6 måneder på fade  under Chinon-slottet.

Meget dyb rubinrød farve. Bouquet: rig og kompleks, meget frugtig, med aromaer af brombær, kirsebær, sveske og kaffe. Smag: Mange tanniner med elegance. Alkohol: 13,5% . Serveringstemperatur 16 grader C. Lagringspotentialle 10-15 år ved 12-14 grader C.

Les Devants de la Bonnelière - Blanc 2021 

Hvidvin på 100% Sauvignon Blanc (20 år) dyrket på ler-kalkstensarealer, som giver friskhed, og som høstes ved fuld modenhed resulterer i en meget aromatisk, sprød og frugtig vin.
Inden den traditionelle vinificering udfører en kold 6-12 timers maceration for at få alle aromaerne frem.

Lys og bleg gyldengul. Bouquet: aromatisk med en buket af citrus, fersken og geværflint. Smag: frisk og velafbalanceret, med en citronagtig friskhed og dejlig længde og en mineralsk finish.
Alkohol:12,5 %.  Serveres ved omkring 8-10°C. Perfekt til skaldyr og oste, især gedeost. Vinen kan nydes  ung og opbevares i 3-5 år.

Perle Sauvage (Udsolgt)

Denne mousserende Cabernet Franc (100%, 30-årige stokke) er produceret  med druer høstet ved fuld modenhed på et terroir med ler, kalksten og kisel. Vinfremstilling uden tilsat sukker, gær eller svovl. Anden gæring foregår på flaske på restsukkeret ("brut natur").

Lyserød farve, bouquet: let aroma af hindbær og jordbær. Smag: aromaerne er friske og meget tæt på den originale frugt  og af knuste jordbær og et let blomsterpræg. Alkohol: 12 %. Serveres ved omkring 5-8°C og er perfekt som aperitif eller til desserter.