Les Calcaires 2020

En vin lavet på Syrah (45%), Grenache (25%), Cinsault (20%) og Carignan (10%) fra to jordtyper: blød kalksten og  ler-kalksten. Håndhøstede druer og traditionel vinifikation  med halvdelen modnet i tanke og den anden i tønder (15 mdr). Kompleks vin med aroma af rød frugt (solbær, kirsebær, hindbær, jordbær) og noter af timian, kanel og lakrids. 

Alkohol 13,5% og serveringstemperatur 16-17 C. Lagringspotentiale: 3 to 5 år ved 12-14 grader.


Le Roc des Mates 2019 (Udsolgt) 

Cazeneuves topsælgende rødvin. En kraftig mørk rødvin af håndhøstet Syrah (80%), Mourvédre (10%) og Grenache (10%). Traditionel vinifikation. Modnet på egefade (20% af nyt træ) i 18 måneder. Vinen har noter af røde bær, chokolade, kandiseret frugt og lakrids. Silkebløde tanniner. 

Alkohol 14,5%. Serveringstemperatur 16-18°C. Dekanteres eller luftes godt i glasset. Udvikler sig ved lagring i op til 5 år ved 12-14°C.

Le Causse Rouge 2019

Super interessant vin baseret på Syrah (95%) og Mourvèdre (5%) plantet i 2004 på en kalkstens-bjergkam 400 m.o.h. Jorden er hård kalksten. Druerne håndhøstes efterfulgt af traditionel vinifikation i betonkar samt 24 måneder på egetræ. Smuk mørklilla farve,  charmerende næse med aroma af sorte frugter, aromatiske urter og krydderier. Vinen er balanceret med god syre, elegante tanniner og længde. 

Alkohol: 13,5%. Ideel serveringstemperatur: 16 - 17°C. Lagringspotentiale: mindst 10 år ved 12-14°C


Cazeneuve Blanc 2020 (Udsolgt)

Kompleks hvidvin produceret på håndhøstet Roussanne (50%), Grenache (30%), Viognier (10%), Rolle (5%) og Muscat (5%) der er ca 20 år gamle. Vinificeret i tanke ved lav temperatur og halvdelen lagret i egetønder i 10 måneder og den anden del i rustfri ståltanke. Noter af brændt træ, mandel på baggrund af hvid frugt. Smagen frisk med frugtaromaer, pære, fersken mfl. 

Alkohol: 14%. Ideel serveringstemperatur: 10 til 12°C. Lagringspotentiale 5 år ved 12-14 C.